Nu har d sæ sånn at flere av turkameratan mine e bynt å blogge, og da må jo æ følle opp. Så under finn du mi tålkning av en blogg. Hær vil æ lægge ut ætterkvært såm d falle mæ inn, aktivitetn kåmmer nåkk tel å være nåkka sesongavhengi, da æ førr øyeblikke bor på innlandet. Hær frys næmli vanne vintersti så padling e vanskeli, men vår, sommer og høst blir d jo en del ørretjakt. Driv å å fundere på sjøørretfiske vintersti, men dær e æ ganske færsk. Så vess nån har tips dær e d bare å kåmme me dæm.

søndag 24. juni 2012

Vinterferie

Da begynner det og bli en stund siden jeg har skrevet her. Ser også at noen utenfor Norge har kikket innom, og velger derfor å skrive bokmål. Dette så det blir lettere å oversette. 
Som sagt begynner det og bli en stund siden sist, men det betyr ikke at det ikke har blitt noen turer. Under kan dere se på noe av det som har skjedd det siste halvåret. Minner også på at det snart er sommer. Dette er jo høytid for gode turer, og planen for i sommer blir stort sett turer hele sommeren. Dette vil bli lagt ut senere.

I vinterferien dro vi en tur til Finnmark. Her er vi på leting etter ful på Hatter.
Mye spor og lite ful

Bivdi 

Når solen går ned....

Er det på tide med litt avkobling på hytta. Ikke mye som slår dette etter en dag på fjellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar